søndag 25. september 2011

dåpskort...

Fikk bestilling på to dåpskort i går, så da satte jeg meg ned og lagde de. Er kjempeglad i Vibeke Spigseth sine ark, så da brukte jeg det på det ene kortet (som er fra søs og meg)... :) I kurven la vi gavene vi kjøpte. :)



Lagde et tag-kort som jeg hadde fått mal på av Maya (som har mye flott i bloggen sin)... :) Jeg har bare forminska den litt, for å få den sånn som jeg ville ha den... :)









La kortet oppi kurven når søs kom for å hente korta og kurven da... :)


Det andre kortet jeg lagde ble helt annerledes... Er ikke alltid like gøy å lage like kort da... :) Spesielt ikke når de skal leveres på samme sted... :) Men, synes begge korta ble fine jeg da... :)








torsdag 15. september 2011

Mye gøy... :)

her har jeg laga mye fint synes jeg... :) Har funnet inspirasjon hos min gode blogg-venn Inger! :) Ho lager så utrolig mye fint... :)








onsdag 7. september 2011

et kort til Kristine og Kristoffer sitt bryllup

De fikk en kniv som de ønska seg, men når jeg fant dette skiltet på Gode Minner måtte jeg bare kjøpe det også! Det går jo an å lese teksten, men det står:
"Det er lov å le på soverommet så lenge en ikke peker"

Laga kort som skiltet kunne ligge inni da... :)


Te-boks...

Det var gøy å lage te-boks, så jeg laga den som sto i Magnolia(?) med åpning til å ta ut teposene foran... :)








Bryllupskort

Jeg fikk bestilling på ett bryllupskort, og så tenkte jeg på den origamiboksen som sto i ett trykk... :) Synes den er veldig fin, så da laga jeg en sånn... :)




mandag 5. september 2011

bestillingskort

Jeg scrappa med Elisabeth Jallan i går, det var koselig... Laga te-boksen dere ser på innlegget under, og det her kortet, som tanta til JE har bestilt... :)



Te-boks

Jeg er ofte inne og titter i bloggen til Inger, ei norsk jente som har bodd lenge i Sverige.. :) Ho gjør de utroligste sakene... Jeg er alltid imponert når jeg har titta på hva ho har laga, og får lyst å prøve på noe av det sjøl... Den her gangen har jeg laga en te-boks som ho har gjort.... Det finnes også en mal på den her! scroll litt nedover siden så finner du malen på boksen... :) Her er min verson... :)